HU: 003620 448 5590 AT: 0043664 1847020 office@oliveandoliva.com

Jön a nyár, most már feltartóztathatatlanul, és attól tartok, idén is lesz pár olyan hét, amikor nagyon izzadni fogunk. Nagyon sokat ülök autóban, bevallom én utálok izzadni, csökkenti a komfortérzetem, úgy érzem magam folyamatosan mintha koszos lennék, pedig az izzadás jó.

Mivel tudunk ellene tenni? Semmivel, nem is kell ellene tenni, a legtöbb, amit tehetünk az az, hogy a higiéniánkra ügyelünk, minden nap zuhanyozunk, és akinek szüksége van rá, az valami módon az izzadságban elszaporodó baktériumokat valamilyen deóval kontroll alatt tarja.

Én sokáig használtam a fújós deókat, de sem a csomagolás nem fér már bele az elveimbe, sem az, hogy van, amitől állandóan ég a hónaljam. A szódabikarbónás deókra esküsznek páran, a nátron nagyon jó a bacik ellen, ami a szagokat okozza, de én nem bírom, nem találtam még olyan stiftet, amiben csak annyi szódabikarbóna volt, ami nem bántotta a hónaljam nagyon érzékeny bőrét, és hatott is kevesebb szódabikarbóna hozzáadásával. Nem is tervezek emiatt nektek sem ilyen terméket, mert mindenkinek más a bőre, nem tudok olyat csinálni, ami mindenkinek jó, és az én krédóm eleve az volt, hogy olyan megoldásokat kínáljak, amelyek mindenkinek vagy majdnem mindenkinek megfelelnek, minden bőrre, minden érzékenységre. Volt olyan bikarbónás deó, ami véresre szaggatta a bőrömet már pár nap alatt, utána hetekbe telt amiíg rendbejött. Na ezért nem akarok nektek ilyesmit. A stiftekkel amúgy is az a bajom, hogy vagy nagyon kemények és morzsálódnak, vagy meg kell várnom míg felolvad kicsit a  testhőmérséklettől, az én rohanós életmódomban erre nem nagyon van időm.

Amit én használok, az egy golyós deó-abban egy trietil citrát (citromsavészter) hatóanyag van, ami gyengéd a bőrhöz, és hatékonyan regulázza a bacikat az izzadságban, amik a szagokért bűnösek.

Ez a deó nem bántja a bőröd, frissen tart, a felkenés után hagyod kicsit száradni foltot sem hagy sem fehéret, sem lucskosat.

Egyelőre egy univerzális illatot kreáltam nektek, amit trópusi esőnek nevezek, friss, zöld illat picit citrusos, picit gyümölcsös, de nem savanyúJ

És nem utolsó sorban: üvegben csomagolva, amit júniustól az ország több pontján leadhatsz, és kapsz érte egy ajándék szappant!

A deót megtalälod mär a hétvégén a webshopban a még nem tudom milyen menüpont alatt, talán hónalj:DDD-ezt mög kitaláljuk:)

A leadópontok listáját hamarosan megtalálod a partnerek menüpont alatt a webshopban.