HU: 003620 448 5590 AT: 0043664 1847020 office@oliveandoliva.com

Milyen fizetési módok közül tudok választani?

A megrendelni kívánt termékeket bankkártyás valamint közvetlen banki átutalással (Klarna)fizetheted ki.

Készpénzes vásárlás nálunk egyelőre csak a telephelyünkön lehetséges, én nagyon örülök, ha meglátogatsz Ausztriában – ha teheted télen gyere, és elmegyünk szánkózni – ha nem, akkor marad az online alternatíva.

A termékek 0%-os forgalmi adót tartalmaznak.

A visszaigazolt megrendelés feldolgozását követően 3 munkanapon belül Magyarországról küldjük a csomagod, ami talán így hosszabbnak tűnhet, viszont mindezt magyar postai árakon, a Magyar Posta igénybevételével az általadmegadott szállítási címre, ami akár postán maradó is lehet.

Szombat reggel 7 órától beérkezett rendeléseket kedden délután

Kedden délután 13 órától beérkezett rendelésedet szombaton délig postázzuk

A számlát a csomagoddal kapod meg, kérlek amikor átveszed a csomagod győződj meg, hogy nem-e kaptál sérült terméket, amennyiben igen azonnal jelezd az office@oliveandoliva.com email címre, és orvosoljuk a problémát.

Most beszéljünk a pénzről, mibe fog ez neked kerülni?

Hoppá!!! A szállítás költségét én fizetem, ha 12.000 Ft felett rendelsz

Ha nem, akkor a következő opciók állnak a rendelkezésedre:

0-5999 Ft: 1199 HUF

6000-11999 HUF: 500 HUF (csak egy ötszázas, hurrá!)

12.000 HUF felett én fizetem a szállítást!

Ami viszont fontos, ha esetleg a termékkel kapcsolatos probléma miatt ( sérülés etc) miatt visszaküldenéd, akkor a postaköltséget te állod, egy magyarországi címre.

A jogaid:

  • Meggondolhatod magad két hétig, és amennyiben egy elállási nyilatkozatot teszel (tudom bürokrácia, de enélkül nem megy) az office@oliveandoliva.com emailre

A nyilatkozatot itt találod

Ezesetben kérlek ne bontsd fel a terméket, higiéniai okok miatt nem tudjuk másképp visszavenni

  • Ha csomagon belül sérült árut kapsz: ugyanez a kérésem, ne bontsd fel, küld abban az állapotban vissza, ahogy megkaptad
  • Ha a csomag már sérülten érkezett: a futárszolgálat által felvett jegyzőkönyvet (MINŐSÉGI/MENNYISÉGI ELLENŐRZÉS) kérlek fotózd be, és küld el az office@oliveandoliva.com emailre.

MINDEN ESETBEN TERMÉSZETESEN VISSZAKAPOD A TELJES VÉTELÁRAT SZÁLLÍTÁSSAL BŐVÍTETT ÖSSZEGGEL maximum 2 héten belül. (néha mi is szabin vagyunk)

  • Nem vagy elégedett a cuccal, ezért visszaküldenéd vagy becserélnéd valami másra: előfordulhat. Ha ez van, úgysem fogod elhasználni maximum a termék negyedét, ezért ha 25%-nál kevesebbet használtál el a termékedet 75%-os áron visszavesszük, vagy kapsz egy jóváírást, amit vagy másik termék vásárlásánál felhasználhatsz, vagy választhatsz ingyenes szállítást a következő rendelésednél.