HU: 003620 448 5590 AT: 0043664 1847020 office@oliveandoliva.com

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Az Olive&Oliva weboldalán történö vásárláshoz szükséges személyes adatokat az adataikat közlő személyek hozzájárulása és tudomása alapján, kizárólag vásárláshoz, és az ehhez szorosan kapcsolódó tevékenységekhez (pl házhozszállítás) használja fel.

Az Olive&Oliva mint adatkezelő vállalja, hogy a weboldalon gyüjtött adatokat az  adatvédelmi elöírásoknak megfelelően kezeli,  azokat harmadik félnek át nem adja kivéve, ha a harmadik fél alvállalkozójaként működik együtt, pl szállító cég.

Amennyiben az Olive&Oliva 3. félként külső beszálltót használ (pl szállító cég,) úgy az általa kezelt adatokat, ezen harmadik személy számára külön hozzájárulás kérése nélkül átadhatja további kezelésre. Az Olive&Oliva az adattovábbítást ellenőrzi, erről nyilvántartást vezet, mely tartalmazni fogja:

-az adatok továbbításának dátumát, okát, és azt, hogy melyik szállító cégnek lettek az adatok továbbítva

Harmadik fél szerzödött partnereink ( a szállítócégek) a cégünk által átadott személyes adatokat nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve továbbadni.

Az Olive&Oliva., ez esetben mint adatkezelő az adatrögzítése és kezelés folyamata alatt a az elöírásokat minden esetben betartja.

Az Olive&Oliva mint adatkezelő köteles minden olyan birtokában lévö adatot továbbítani, melyre az illetékes szerv hatályos végzéssel kötelezi. Az ilyen hatóságnak átadott adatok miatt az Olive&Oliva nem számonkérhető.

Az Olive&Oliva mint adatkezelő az adatait közlö személy kérésere törli a személyes adatokat.

Az Olive&Oliva weboldalán regisztrálók és vásárlók által megadott személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, amíg a szolgáltatásról le nem regisztrál. A törlés időpontja a leiratkozási igény beérkezésétől számított 14 munkanap.

A felhasználó által megadott személyes adatokat az Olive&Oliva mint adatkezelő addig kezeli, amíg a felsználó a regisztrált felhasználónévvel a szolgáltatásról nem iratkozik le, vagy amíg a felhasználó kifejezetten írásban nem kéri azok kezelésének megszüntetését. Az adatok törlésére, az erre irányuló kérés beérkezésétől számított 14 munkanapon belül kerül sor.

Az adatokban bekövetkezett változás, illetve adattörlési igény emailben az office@oliveandoliva.com emailcímre történik.

A hírlevelek küldéséröl az oldalon le lehet regisztrálni, ugyanitt történik a személyi adatok módosítása is.

Személyes adataik kezeléséről információt kérhetnek a felhasználók az Olive&Oliva-tól, mint adatkezelőtől bármikor írásban az office@oliveandoliva.com címre küldött e-mailben,  mely igényre az Olive&Oliva 4 héten belül tájékoztatást küld-de csak abban az esetben , amennyiben az igény a regisztált felhasználói emailcímröl érkezik, ellenkezö esetben fennáll harmadik személy általi visszaélés lehetösége.

Erre az igényre az Olive&Oliva mint adatkezelő, a kézhezvételtől számított legfeljebb 30 napon belül írásban köteles tájékoztatást adni.

Olive&Oliva az általa kezelt személyes adatokat maga dolgozza fel.