HU: 003620 448 5590 AT: 0043664 1847020 office@oliveandoliva.com

MIÉRT OLIVE & OLIVA?

 

Mert ha ikreink születtek volna Olivér es Olívia lett volna a nevük, aztán beleszerettünk a névbe. (Egyébkent is állandoan vitatkoztunk, hogy melyik a helyes kifejezés az olívaolajra, amit imádunk: Olive vagy Oliva – így nem kellett dönteni.)

Miért natúrkozmetikum?

Amikor az ember elkezd natúr termékeket használni, a bőre lassabban áll át, mint ahogy egy új terméktől elvárjuk. De attól a pillanattol fogva, hogy leállsz tömni a bőrödet mindenféle műanyaggal, a bőr hálás lesz, elkezd lélegezni, és csodálatos átváltozáson megy keresztül.

A bőrünk a legnagyobb szervünk, cserélni nem tudjuk, ezért meg kell adnunk neki a legkíméletesebb módját a karbantartásnak – mérgek és szintetikus anyagok nélkül.

Miért kézzel készített?

Minden termékünket kézzel készítjük az első kis összetevő kimerésével kezdve. A termék elkészítése, a darabolás/adagolás csomagolás címkézés postai csomagolás  mind szorgos kezek munkája.

Miért Vegan és Cruelty Free?

Mert imádjuk az állatokat. Semmit nem teszteltünk állatokon, inkább magunkat áldozzuk fel!

Miért Zero Waste?

A szappan felvágása után keletkezett nem túl csini szappanvégeket elajándékozzuk a Caritasnak, vagy más alapitványnak, ahol rászoruló családokhoz juttatják el őket. Mivel a többi termékünknél nem keletkezik „hulladék“ ezért büszkén mondhatjuk, hogy óvjuk a kornyezetünket ahogy csak tudjuk, beleértve a szappanjaink csomagolását is, amelyek élelmiszercsomagolásra alkalmas, újrafeldolgozható papírzacskók, papírdobozok. Krémjeinket pedig újrahasznosítható PET tégelyekben szállítjuk ki nektek.

Örülünk, hogy most már ismersz minket, gyere és ismerd meg a portékáinkat is!