SaferpayFields.init({ apiKey: 'f5a8c56e-2a6c-4b5c-8a5c-2b2829844a5e', url: 'https://www.saferpay.com/Fields/1040818' // ... additional options }); // store payment means data SaferpayFields.submit({ onSuccess: function(evt) { // trigger Server2Server call with evt.token } });
HU: 00 36 20 448 5590 AT: 00 43 664 184 790 office@oliveandoliva.com

Te melyiket választod, hogyan újítod meg a bőrödet?Peeling, hámlasztás, radírozás, mind azt a folyamatot jelzi, amikor különböző technikákkal, és szerekkel a bőröd legfelső, elhalt rétegét távolítod el.

Hámlasztás dörzs technikával: Olyan készítményekkel, amelyekben dörzsölő összetevők vannak, pl tengeri só. cukor,  magőrlemények, -ezekkel inkább csak a tested alsó felén radírozz. Vannak azonban finomabb porok, lisztek, agyagok, amelyekkel szintén tudsz hámlasztani-ezeket hasznälhatod nyugodtan az arcodra is. nekem nagy kedvencem az ananászpor, a kivipor, az olajbogyómagörlemény, és a lisztek.

Kémiai hámlasztás, : az AHA és BHA -savak segítségével történik- ezt mindenképpen vagy szakemberrel végeztesd, vagy olyan készítményeket vásárolj, amelyeket engedélyezett gyártók készítenek, a savakkal nem játszunk, pláne nem a bőrön.A  hámlasztás eltávolítja az elhalt hámsejteket, és az AHA savak például bőrtápláló hatásukról is ismertek.

Az enzimes hámlasztás az egy nagyon enyhe beavatkozás, nem is olyan hatásos, mint a fenti kettő.

Nálunk a következő termékekkel tudsz radírozni, hámlasztani:

https://www.oliveandoliva.com/termekkategoria/borapolas/testradirok/

Ezen kívűl örömhír!

Májustól már elérhető lesz mindenki számára a Peeling Me Softly arcradírunk is, áfonyás mentolos, és almás citromos változatban is. Tavaly júliusban posztoltam előszőr róla, azóta körülbelül 30-an teszteltétek ti, kedves vásárlók, most eljött az ideje, hogy felkerüljön a webshopba is:)

Dobjuk le a régi bőrt, jön a nyár!