HU: 00 36 21 252 5555 AU: 00 43 664 4800 373 office@oliveandoliva.com

SZIA, BARBARA VAGYOK, megszállott csináld magad csaj, anya, feleség és barátnő. Korábbi elfoglaltságaim alapján saleses/marketinges, piackutató, amugy 24 orás sofőr, takaritonő, szakács, varrónő, pszichológus, feltalálo, kertész, rakétaállomás vezénylő, bicikliszerelő, – de ezeket persze pusziért csinálom-egy ideje pedig a ti krémeiteket, szérumaitokat készítő hivatalosan is kencemester.

Soha nem volt rossz bőröm, de mindig küzdöttem piros foltokkal, amiket nem tudtam mi okozhat. A fiam születése utan ez csak felerősödött, neki is érzékeny bőre lett, es a férjem is panaszkodott, hogy különböző tisztálkodási szerek utan kipirosodott, száraz a bőre, és viszket. Ekkor határoztam el, hogy nem akarom a teleműanyagozott kozmetikai termékeket használni, keresek más alternatívákat.Először csak a szappanokat cseréltem le, aztan szép lassan mindent. (Van pár dolog amiről nem tudok lemondani, ez peldául a hajfestés, de itt is inkább az ammóniamentes festékeket kérem a fodrásztól – már kísérletezzük az alternatív megoldásokat).

Elkezdtem nagyon sokat olvasni, kipróbáltam szappant csinálni egy internetes cikk alapján. Nagyon veszélyes megfelelő tudás nélkül szappant késziteni – az én első olívás szappanom egy büdös, penészes katasztrófa lett, a kezemet is elégettem, de nem adtam fel. Innentől nagyon sok különböző szappankeszítő, krémkészítő tanfolyamon, illólajok, különböző hatóanyagok megismerését segítő kurzuson vettem részt, csakhogy a hatóanyagokat, összetevőket tesztelhessem.

A termékeket többszáz ismerősön, baráton, családtagokon teszteltük és az ő segítségükkel, visszajelzéseikkel, tanácsaikkal kezdődött, hogy a szenvedélyből most már megfelelő szakértelemmel, és egy kíváló vegyészmérnök tanácsadásával, és a megfelelő papírokkal engedélyekkel űzött hivatás lett,